Værd at vide om nye cykler i Købehavn

Hovedstaden blev for en del tidsperioder siden udråbt til EU’s cyklisternes hovedstad, og senere så vi yderligere en pæn statistik til os. Der findes fra og med i dag overvægt af cykler i centrum, holdt op over for motorkøretøjer. Det nye resultat må siges at være unik, idet vi holder det op mod den tilbageværende industrielle eropæiske og amerikanske verdensdel. Og så eksisterer der de klare goder, at luften, vi indånder, bliver forbedret, pga. man ser minimal produktion afluftforurenende gasser end hvis alle cyklisterne brugte deres køretøjer. Hertil er det som bonus ret safe at cykle i vores by, fordi man ser dedikerede cykelområder på alle veje, så du er så godt som aldrig palle alene i verden, så du har lavere risici for, at bilister ikke ser dig som cyklist. Du bør dog stadig holde ekstra øje med store køretøjer med blinde vinkler.
Med baggrund i er du højst sandsynligt også en der kører på cykel og er ved at trænge til en ny dame- / herrecykel. Og eventuelt er din søn eller datter nået alderen, hvor det har brug for sin helt egen børnecykel. Sørg for at vælge en cykel, der passer til behovet. Derfor er det nødvendigt at finde ud af, hvis du blot skal cykle begrænsede distancer lokalt i K hvorved du eventuelt kan klare dig med at have en klassisk herre- / damecykel i Raleigh stil, eller du cykler meget langt på dit job, og dermed gør klogt i at kigge efter racercykler.
Såfremt du har ældre, plages af fx et dårligt knæ eller for eksempel blot temmelig magelig, er en el cykler et match made in heaven. I denne situation skal du bestemme dig for, om du er mest til elcykleni sporty model, standard eller måske den klassiske bedstemorcykel. En sådan type cykel er desforuden ikke forurenende, fordi den får energi fra genopladelige batterier, der besidder meget lang udholdenhed. De har en bred vifte af cykelsystemer, men el-cyklerne med centermotor og forhjulsmotor er lige nu de mest bedste her i landet. Der er tilmed elcykler inkl. bagdreven motor. Centermotoren udgør den allerdyreste, men så har den til gengæld som bonus et vældigt godt træk. Brandet er mange af de identiske producenter, som også sælger de eldrevne cykler. For eksempel Kildemoes samt Nishiki med flere.