Tænker på outsourcing af vores nye mobilapp

På arbejddet har vi virkelig en ophængt periode, idet vi er i branchen med udvikling af app , og det er ekstremt efterspurgt lige nu. Således sidder jeg og kigger på bestemte eksterne services, som vil kunne assistere vores firma. Jeg læste nu til aften om app udvikling pris, hvilket vil kunne være en lettelse for vores arbejdstryk. Vi har vores firmas hjemmeside i platformen Drupal, så på hjemmesideområdet er vi lykkeligvis dækket ind, fordi Drupal er et så solidt platform/ værktøj, samt at Drupal dertil er en virkelig billig udvej, da det er et såkaldt open source system. Og det er derudover altid komplet opdateret, fordi man kan bruge akkurat de CMS-moduler, som passer bedst til mit firmas behov.

Så vender jeg igen tilbage til outsourcing. I relation til de mange projektløsninger, som mit arbejde må finde frem til, er der tit behov for meget html arbejde. Og her ville effektiv outsourcing til Kina være en oplagt mulighed. Man er rigtig skrappe i Kina og lægger vægt på IT, blandt meget andet, og mit firma kan egentlig hyre en personlig fuldtidsudvikler plus projektledelse af en dansker. Hvilket er essentielt, pga. når vi har projekter m. kontinuerlig udvikling af nye produkter, må outsourcing til Kina være det bedste, i perioder hvor presset er mest markant.

Spørger du mig, må vi ej gøre vrøvl over, at jeg har mange jern i ilden grundet forretningens app udvikling. Tiden er ganske enkelt gunstig for os, da en lang række forskellige brancher er syge efter at få udvikling af en app til telefonen. Og det typisk er altmuligt lige fra de forskellige services, onlinebutikker, news og måske blandt andet hotelbooking. Og det er virkelig brugervenligt, eftersom folk bruger mobiltelefon foruden tablet i så stor udstrækning, hvorfor det skal virkelig være gennemskueligt at have tilgang tilmange af de respektive steder eller services af forskellig slags.