På udkig efter et eventbureau

Jeg har igennem noget tid, været på udkig efter et eventbureau. Vi har før brugt et i forbindelse med firmaunderholdning på arbejdspladsen.

Fra den dag hvor min kæreste bad mig om at blive hans kone for fire uger siden, har vi været optaget af at arrangere vores drømmebryllup nu til sommer. På stående fod besluttede vi at satse på et telt som lokale til den store fest. Incitamenterne for at holde vores bryllupsfest i et kæmpe partytelt endte faktisk med at være for fordelagtige. Ydermere var min kommende mand og jeg sidste år til hans kusines bryllup, der blev fejret i et imponerende partytelt ved hans forældres hus. Her dannede det lejede partytelt en indbydende kulisse for brylluppet. Den mest tungtvejende grund til at afholde bryllup i et telt var prisen. Når man tager et nærmere blik på receptionslokalerne her i hovedstaden, er udvalget forholdsvist begrænset. På trods af at der kan siges at være mange muligheder, er det faktisk svært at finde et udlejningslokale, der imødekommer mig og min kærestes forventninger og tilmed kan lejes til fair priser. Vælger mig og min forlovede et telt til bryllupsfesten kan min kæreste og jeg dog sikre os et personligt lokale, som vi i realiteten kan møblere præcist som vi begge drømmer om. Desuden har vi en unik mulighed for at åbne op ud mod den smukke have med denne type telte. Alle de fordele får vi til en yderst favorabel pris. I denne fase af bryllupsplanlægningen er vi kommet i tvivl om, hvorledes vi får det mest passende partytelt til både receptionen og bryllupsfesten næste juli. Derfor vil jeg gerne høre, om der er nogen af jer læsere, som vil fortælle om deres erfaringer med at fejre bryllupsfesten i et telt. Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få et indtryk af, om der kunne tænkes at være telte, der i forhold til prisen er en bedre handel end at leje et af denne slags telte. Min tilkommende og jeg har tillige brug for nogle gode råd eller anbefalinger vedrørende valget af service og interiør foruden kvalificerede cateringfirmaer, som der kan producere maden og ikke mindst kagen til vores bryllup på trods af, at bryllupsfesten holdes i et partytelt. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Hvor finder man en forhandler med et festtelt i god kvalitet til en pris, der et til at betale? For et år siden deltog min kommende mand og jeg i min brors bryllup, som blev holdt i et kæmpe telt ved deres gård. Dengang dannede festteltet en indbydende baggrund for brylluppet. Vi har lige siden været optaget af at lægge en plan for et perfekt bryllup til september. På stående fod valgte vi at anvende sådan et festtelt som ramme for receptionen. Det stod nemlig hurtigt klar for os, at argumenterne for at holde receptionen samt bryllupsfesten i et telt faktisk er yderst tillokkende. Såfremt man tager et nærmere blik på receptionslokalerne her i Storkøbenhavn, er udvalget reelt ret begrænset. På trods af at der kan siges at være mange muligheder, er det nemlig praktisk talt umuligt at opspore et festlokale til bryllupsfesten, som der honorerer mig og min forlovedes forventninger og tilmed er til at betale for almindelige mennesker som os. Lejer mig og min kæreste et eller flere festtelte til bryllupsfesten er det dog muligt for os at skaffe et hyggeligt lokale, som vi må indrette og pynte op ud fra vores ønsker. Ydermere giver denne type festtelte os mulighed for at åbne op ud mod haven. Alle de fordele får min forlovede og jeg til en konkurrencedygtig pris i forhold til, hvis min forlovede og jeg investerer i et festlokale. Prisen var derfor det afgørende argument for at afholde brylluppet i et festtelt i vores have. Spørgsmålet er nu, hvordan vi kan være sikre på, at mig og min forlovede erhverver det bedste festtelt til både receptionen og bryllupsfesten. Derfor vil jeg gerne høre, om der kunne tænkes at være er nogen, som har prøvet at afholde bryllupsfesten i et telt i haven. Eksempelvis har vi brug for jeres gode råd eller anbefalinger ift. valget af interiør såvel som en egnet caterer, som ville kunne levere hele menuen til brylluppet trods det, at receptionen og festen bliver holdt i et festtelt. Samtidig har vi behov for at finde ud af, om der findes kvalitets-festtelte, som der ud fra prisen kan betale sig at investere i i forhold til at leje. Har dig og din ægtefælle, eller kender du nogen, der har tilfældigvis stået for planlægningen af en bryllupsfest eller et lignende arrangement i et telt? Så indvi os i dine erfaringer og hjælp os med at få en perfekt bryllupsfest.
Spar på budgettet med et partytelt til jeres bryllupsfest Lige siden Peter bad mig om at blive hans hustru i efteråret sidste år, har vi været optaget af at lægge en plan for vores bryllup til juni. Efter mange overvejelser valgte vi at anvende et af de der store telte til at danne ramme om festen. Incitamenterne for at afholde vores bryllup i et af de der store partytelte var simpelthen for attraktive. Ydermere var min forlovede og jeg for to år siden til hans lillesøsters stort anlagte bryllup, der blev afholdt i et elegant partytelt ved hendes forældres gård. Her skabte teltet en fantastisk ramme for brylluppet. Prisen var det bedste rationale for at holde vores bryllup i et partytelt. Hvis man ser nærmere på festlokalerne her i Storkøbenhavn, er udvalget reelt forholdsvist lille. Trods det at der ved første øjekast er utallige valgmuligheder, er det praktisk talt umuligt at finde et receptionslokale, som der opfylder vores begges ønsker og desuden kan lejes til en ok pris. Lejer vi et partytelt i høj kvalitet til bryllupsfesten, får min kommende mand og jeg imidlertid mulighed for at skaffe et hyggeligt lokale til brylluppet, som vi må oppynte Lige som som vi begge ønsker. Samtidig giver den slags telte os mulighed for at åbne ud til haven. Alle de fordele får vi til en yderst attraktiv pris. Spørgsmålet er nu, hvorledes min tilkommende og jeg køber eller lejer de bedst mulige partytelte til både receptionen og bryllupsfesten til maj. Således vil jeg gerne høre, om der kunne tænkes at være er nogen, som har erfaringer med at afholde bryllupsfesten i et af denne slags telte. Fx har vi brug for at få et indblik i, om der måske er gode partypartytelte, der prismæssigt kan måle sig med at leje et et partytelt til brylluppet. Samtidig søger vi gode råd om vores valg af service og møbler såvel som professionelle cateringfirmaer, som er i stand til at lave hele menuen til vores kommende bryllup desuagtet, at receptionen og festen fejres i et partytelt i den store have.