Kigget efter et eventbureau

Jeg har over en periode, været på jagt efter et bureau til events. Undertegnede har før anvendt et da vi havde kreativ teambuilding på arbejdspladsen.

Forrige måned skete det endelig. Søren bad mig om at blive hans hustru, og nu er vi ved at arrangere et perfekt bryllup nu til sommer. Nu har vi valgt at bruge et såkaldt partytelt til at danne ramme om receptionen og den efterfølgende fest. Argumenterne for at afholde receptionen såvel som den efterfølgende bryllupsfest i et telt var reelt for overbevisende. Ydermere var min forlovede og jeg for to år siden gæster ved min storebrors bryllup, som blev afholdt i et flot telt ved hendes forældres gård. Ved den lejlighed udgjorde teltet en formidabel kulisse for bryllupsfesten. Den primære grund til at holde bryllup i et partytelt var det lave omkostningsniveau. I det tilfælde at man ser på festlokalerne her i Nordsjælland og København, er udvalget ret lille. Selvom der kan siges at være talrige alternativer, er det praktisk talt umuligt at finde et receptionslokale, som der honorerer min kærestes og mine umiddelbare forventninger og tilmed er til at betale inden for vores budget. Lejer mig og min forlovede et eller flere telte til bryllupsfesten er det imidlertid muligt for mig og min kæreste at skaffe et hyggeligt lokale, som vi kan indrette ud fra vores ønsker. Ydermere giver et telt os mulighed for at åbne ud til haven. Det hele til en favorabel pris ift., hvis min forlovede og jeg investerer i at leje et receptionslokale. I denne fase af planlægningen er vi kommet i tvivl om, hvordan mig og min tilkommende køber eller lejer det perfekte telt til det store bryllup næste juli. Således vil jeg gerne høre, om der ikke er nogen her på bloggen, som har lyst til at dele ud af deres oplevelse af at holde et bryllup i et af denne slags telte. Først og fremmest kunne det være ideelt at få et indblik i, om der er partytelte, der prismæssigt kan måle sig med at leje. Min kæreste og jeg leder også efter nogle gode råd eller anbefalinger vedrørende valget af service og interiør samt kvalificerede cateringfirmaer, som der kan lave al maden til brylluppet desuagtet, at bryllupsfesten er i et telt i haven ved mine svigerforældres patricervilla. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Hvor opstøver jeg et festtelt til en pris, der et til at betale? Min kæreste og jeg deltog forrige sommer i min lillesøsters reception og bryllupsfest, der blev holdt i et enormt telt ved hendes forældres hus. I den forbindelse dannede det lejede telt en rustik ramme for festen. Siden da har vi været optaget af at planlægge den store dag nu til juni. Pt. har vi taget en beslutning om at anvende et enormt telt som lokale til den store fest. Det stod nemlig hurtigt klar for os, at rationalet for at fejre vores bryllup i et telt rent ud sagt var meget tillokkende ift. til vores behov. Hvis man ser på de talrige receptionslokaler her i hovedstadsområdet, er valgmulighederne ret begrænsede. Skønt der ved første øjekast er et væld af muligheder, er det praktisk talt umuligt at opsnuse et festlokale, som honorerer vores forventninger og tillige kan lejes til en ok pris. Køber eller lejer vi et telt får min forlovede og jeg ikke desto mindre mulighed for at sikre os et personligt lokale, som vi faktisk ville kunne indrette og oppynte ud fra vores ønsker. Ydermere har vi en unik mulighed for at åbne ud til den store have med denne type festtelte. Alle fordelene får mig og min tilkommende til en attraktiv pris. Prisen er således den afgørende årsag til at fejre vores bryllup i et festtelt. Spørgsmålet er nu, hvordan vi sikrer os, at mig og min kæreste vælger det rette festtelt til vores bryllupsfest. Således vil jeg gerne høre, hvorvidt der er nogen her på bloggen, som har erfaringer med at afholde et bryllup i et af denne slags festtelte. For eksempel har vi brug for nogle gode råd om valget af service og møbler såvel som gourmet cateringfirmaer, som der kan producere al maden til vores drømmebryllup på trods af, at bryllupsfesten bliver holdt i et telt. Samtidig har vi brug for at finde ud af, om der kunne tænkes at være kvalitets-festtelte, som er oplagte at investere i at købe ift. at leje et et telt til bryllupsfesten. Har din ægtefælle og dig, eller eller nogen i din din omgangskreds holdt et bryllup i haven eller for eksempel en familiefest i et telt? Så hjælp os med at planlægge det bryllup, som vi har drømt om ved at fortælle om dine erfaringer.
Et partytelt i jeres baghave garanterer besparelser på jeres bryllupsbudget I efteråret sidste år gik min drøm i opfyldelse. Anders spurgte om jeg ville giftes, og siden da har vi været i gang med at arrangere den store dag til september. På stående fod valgte vi at bruge et af de der store partytelte som lokale til receptionen. Rationalerne for at afholde vores bryllupsfest i et af de der store partytelte endte med at være for tiltrækkende. Dertil var min kæreste og jeg for to år siden med til min lillesøsters reception og bryllupsfest, der blev holdt i et kæmpe telt ved hans forældres hus. Dengang var det lejede telt en rustik kulisse for deres bryllup. Prisen var det primære argument for at afholde brylluppet i nogle telte. I det tilfælde at man undersøger festlokalerne her i byen, er udvalget reelt forholdsvist beskedent. Selvom der umiddelbart er en lang række egnede steder, er det nemlig svært at lokalisere et udlejningslokale til brylluppet, som tilfredsstiller mig og min kærestes krav og tilmed kan lejes til anstændige priser. Køber eller lejer mig og min kæreste et partytelt i god kvalitet til brylluppet, får mig og min kommende mand ikke desto mindre chancen for at sikre os en intim ramme for brylluppet, som vi kan indrette efter vores ønsker. Dertil giver denne type partytelte mulighed for at åbne op ud til haven. Alt sammen til en favorabel pris ift., hvis min tilkommende og jeg investerer i et festlokale. På nuværende tidspunkt er vi kommet i tvivl om, hvorledes vi køber eller lejer de rette telte til både receptionen og bryllupsfesten næste sommer. Derfor vil jeg gerne høre, om der ikke er en af jer, som der har erfaringer med at fejre et bryllup eller lignende i et partytelt. Først og fremmest har vi brug for at høre, om der kunne tænkes at være gode partytelte, der i forhold til prisen er en bedre handel end at leje et af disse partytelte. Desuden er vi på udkig efter gode råd eller anbefalinger ift. valg af interiør foruden et dygtigt cateringfirma, der ville kunne lave al maden til vores kommende bryllup til trods for, at festen finder sted i nogle telte.